StartsidaOm ossSortimentHär finns viMedia

"Vår glass och våra sorbeter är inte som annan glass och sorbet.
De är kompakta och fulla av de äkta smakerna från råvarorna."

 
 20 olika smaker för alla smaker. Vår glass finns både som halvliter och i större förpackningar för café och restaurang. Glass är den perfekta desserten eller en skön paus i stadspromenaden eller en liten stund av njutning för dig själv - det kallar vi för vardagslyx!

Se våra smaker här! >>

Våra sorbeter finns i fyra olika smaker och är alla gjorda på bär eller frukter och äkta råvaror. Precis som glass ackompanjerar våra sorbeter utmärkt dina bästa tillfällen. Och eftersom de är helt fria från ägg och mjölk är de utmärkt vardagslyx för dig som inte tål det.

Se våra smaker här! >>
För oss är KRAV inget krav. Det handlar om ansvar. Alla råvaror i vår KRAV-märkta glass är ekologiskt odlade. En lite schysstare glass helt enkelt. Du hittar fyra glassorter och en sorbet i vårt sortiment.

Se våra KRAV-märkta smaker här! >>
I våra glasstårtor möts några av de bästa smaker som naturen erbjuder. Tårtorna finns i flera olika utföranden för alla tänkbara tillfällen. Våra sorbettårtor är alltid fria från ägg och mjölk och samtliga är garnerade med färska frukter och bär. För den som går i giftastankar, kan vi erbjuda fantastiska bröllopstårtor som görs på beställning en månad i förväg.

Se våra tårtor här! >>
 


© 2019 Lejonet & Björnen Sverige AB, Gamlestadsvägen 2-4 B21, 415 02 Göteborg. Alla rättigheter förbehållna.
Tårtbeställning: 031-199 933. Telefon: 031-199 244. Fax: 031-193 677. E-post: info(a)lejonetochbjornen.se